Verhuizen in Rotterdam

Er komt veel kijken bij een verhuizing. Gaat u binnenkort verhuizen in Rotterdam, maar ziet u het niet zitten om al die zware spullen te tillen? Schakel Verhuis Slim in! Het is bij ons mogelijk een verhuislift te huren, zodat de verhuizing een stuk sneller verloopt, maar u kunt er ook voor kiezen de hele verhuizing aan ons over te laten.

Wij zijn dé expert als het aankomt op verhuizingen. Als geen ander weten we wat ons te doen staat om u zo goed mogelijk van dienst te zijn tijdens uw verhuizing.

Verhuizen doet u met Verhuis Slim

Wij staan 24/7 voor u klaar om u te helpen. Dit geldt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Denk aan een bedrijfsverhuizing, ontruiming of wellicht zoekt u een partner voor meubeltransport of een verhuislift. Uw spullen zijn bij ons altijd in goede handen. U kunt ons ook inschakelen voor herhaalopdrachten, hiervoor spreken we speciale tarieven af.

Onze werkwijze

Tijdens het eerste contact brengen we uw wensen in kaart. Waar heeft u hulp bij nodig en zijn er misschien dingen waar u zelf nog niet aan gedacht heeft? Verhuis Slim is uw partner in verhuizen. Nadat we in kaart hebben gebracht wat er allemaal moet gebeuren stellen we een offerte op. Zodra u hier akkoord op geeft kunnen de werkzaamheden van start gaan. Voor iedere dienst hanteren wij vaste tarieven.

Kiest u er voor om een verhuizer in te schakelen, dan kost dit € 25,- per uur. Daarnaast rekenen we ook voorrijkosten. Dit is regio afhankelijk. Gaat het om een adres binnen een straal van 10 kilometer van onze standplaats, dan rekenen we geen kosten. Is dit wel het geval dan kunt u ons bellen of mailen voor de voorrijkosten.

Meer weten over verhuizen in Rotterdam?

Ons team staat voor u klaar om u te helpen. Weet u niet precies welke dienst(en) echt iets voor u is/zijn? Geen probleem, denken we graag met u mee. Heeft u niet genoeg ruimte in uw auto om alles te vervoeren? Verhuis Slim regelt het transport. Kunt u wel wat mankracht gebruiken? Wij zetten onze verhuizers in. Onze diensten zorgen ervoor dat uw verhuizing spoedig verloopt.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wilt u meer weten over onze diensten of werkwijze? Het kan allemaal. Neem gerust contact met ons op, wij staan voor u klaar om meer informatie te geven. Uiteraard kunt u ook direct een offerte opvragen.

Contact Offerte